Jump to content

Sesam 4001, lekker olje


Guest

Recommended Posts

Guest Kristan
Kontaktet FK, de foreslo at jeg skulle spørre orkel. De mener jeg skal bytte sylinder men det har jeg ikke lyst til for da må jeg bygge om. Noen som vet hvor jeg kan få pakninger, pakboks eller andre deler jeg måtte få bruk for?
Link to comment
Share on other sites

Guest Kristan

No har eg forhøyrt meg om dette. På min tilhengar er det teliskopsylinder og då er det sannsynligvis ei ringpakning i lokket på hver del og laga slik at eventuell lekkasje skal renne tilbake i sylinderen og ein lekkasje i toppen sannsynligvis kommer av høyt trykk.

Mens de med vaier har stempel som kan lekke litt hele tiden og samle seg opp på feil side av stempel og som vil blåse ut hver gang stempelet nærmer seg toppen.

Link to comment
Share on other sites

Oljelekkasje betyr jo dårlige pakninger. Blir neppe bedre etterhevert. Seal Jet skaffer/ lager det meste. Dyrt, men billigere enn ny sylinder.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Kristan

Jeg sendte inn pakningene til seal Jet. dei ville ha 5000 for å lage nye. Så dyrt pga at de ikke hadde laget sånne før. Jeg ba dem sende pakningene tilbake og de kom ganske fort. jeg har satt på de gamle og nå er sylinderen tett.

Fordi, at når jeg demonterte sylinderen oppdaget jeg at ett glidelager var rustet fast slik at når jeg kjørte opp tippen så stod sylinderen i spenn, derfor ble det lekkasje.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...