Jump to content

Chip eller programering


Guest

Recommended Posts

Er det noen som har erfaring med programering av traktor? Er det noen har erfaringer på hva som er best av \&quot\;chip\&quot\; eller programmering?
Link to comment
Share on other sites

Har kun \&quot\;chippet\&quot\; mine traktorer, men vurderer å oppgradere med programvare etter at garanti er utgått. Synes at chipen har fungert bra, men har nettopp chippet bilen min med programvare og det ble meget merkbart, så lurer på om noen har prøvd programerings chip på traktor.
Link to comment
Share on other sites

I og med at det ikkje er stor prisforskjell på \&quot\;boks\&quot\; og programering, må du ikkje vurdera anna enn å programere. Skal stå ein del om dette temaet i neste nr, av Bedre gårdsdrift.
Link to comment
Share on other sites

Ingve: Forstår det slik av tidligere innlegg at du forhandler både boks og at du programerer...Hva tar du for programmering av en JD6330, og hva effekt vil en få ut? Hvor i landet holder du til? Må hjernen eventuelt sendes inn, eller hvordan gjør du dette i praksis...
Link to comment
Share on other sites

Rune: Har du noen erfaring med dansken? Har du fått omprogramert selv? Ser en annen plass på forumet at han også fjerner turtallssperren på ECO kassen..Pratet med FK om dette, men de vil ikke gjøre det selv om traktoren følger kravene for 50km (bremser, fjæring etc..)
Link to comment
Share on other sites

Hadde \&quot\;dansken\&quot\; innom for ein mnd siden. Han brukte ein halv time,og tok 8500 for jobben. Meget godt fornøyd.Du kan ta ut mykje meir effekt ved programering enn boks. Men begrens deg til ca effekten i 6430.Min 6320 ap blei chipa til ca 135 hk.Traktoren blei som ny. Dansken har programvare til å få eco til å gå 50. Ingve: nye traktor motorar er minst lika avansert som bilmotor.6330 har commom rail, og variabel turbogeometri, og avansert motorstyring.
Link to comment
Share on other sites

Ingve: med på den. Kor e det du får programvaren din fra? Er det seriøs aktør med mange referansar? Har hørt om ein del program som ligge å tulle med hurtig gir og forskjellig....
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...