Jump to content

Kårmobiltelefon


Recommended Posts

Høvdingen har tatt livet av sin Samsung bondetelefon, han har nå fått utlevert en god gammel Nokia, som går en sikker død i møte iløpet av sommeren.

 

Så da er frågan om dere har et forslag til en telefon som tåler en god støyt, som ikke er for avansert, lite bruk for facebook og slikt her i gården, men et slags kamera hadde nok vært greit og ikke minst funksjon med lykt. Litt usikker på om touchscreen er noen god ide, men det kan hende han ikke kommer utenom det, med mindre han må gå for en DORO..

 

 

Kjør debatt :-D

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Nei her er jeg helt uenig.

 

Det er uten tvil en touch telefon av typen I-phone eller Samsung som er løsningen. Men kjøp også en slik plast pose til å oppbevare telefonen i og samtidig ha den rundt halsen. Disse koster noen 100 lapper, man kan operere en touchtelefon gjennom plasten og man kan snakke i telefonen gjennom plasten.

 

Dette er den beste løsningen og billigest over tid!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest hansor_1
Jeg har en Cat B25 som har tålt mye juling, og ikke minst mye vann. En tur i gjødselkjelleren har den også vært, og da var den bare å vaske godt. Lyden blir dog lav når den er veldig våt, vet ikke hvorfor. Den blir normal når den tørker. Batteriet holder også lenge. Den passer godt til beskrivelsen din, og jeg er godt fornøyd selv. Cat har også en touch-modell, men den har jeg ingen erfaring med.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Touch med Otterbox eller lignende gummi/plast deksler er en bra løsning. Men er nok best hvis du ser poenget med lur telefon. Tror Otterbox har noen som passer til slik robot tlf også, som om at det kan være brukbart....

 

Eller spørr pent og få en utskiftet men iorden bondesamsung!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Hadde før en Samsung Xcover 1. Den passer nok fint til kårekallen. Den er robust, enkel å bruke, og har laang batteritid. (kamera har den også). Var veldig fornøyd med den, men gikk tapt sist sommer, da den falt ut av lommen midt i siloslåtten. klarte aldrig å finne den igjen, men kunne ringe til den i ukesvis før den tok kvelden. Skiftet da til en Samsung Xcover 2, som jeg forøvrig også er kjempefornøyd med. Den er et par hakk &quot\;smartere&quot\;, (touch, facebook osv.), noe som definnitivt reflekteres i batteritiden. Men er ikke så verst. Varer vanligvis 2,3-4 dager. Alt etter bruk.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...