Jump to content

Case IH 885


arnfinnskigmail.com

Recommended Posts

Min Case IH 885 86mod. er veldig tungstartet. Den trenger motorvarmer hvis det er under +5. Selv med nyttt batteri er det så vidt starteren drar motoren rundt. Noen sa at det går an å bytte til en starter med høyere turtall, men har ikke lyktes å finne ut om det er mulig.  Hadde samme problem på en 684 jeg hadde før, men denne er enda tregere å starte.  En annen ting er glødingen. Glødepluggen blir varm, men det virker som det ikke kommer fram diesel til den før starteren har jobbet en god stund. Er dette et kjent problem for flere?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hadde en 85 modell Case IH 685XL som også var tungstartet i kaldt vær og den ble bare dårligere og dårligere. Jeg byttet batteri og batterikabler uten at det ble bedre. Til slutt fikk jeg kun start på den når jeg brukte batteribooster i tillegg. Jeg byttet startmotor og den ble utrulig lettstartet igjen. Det var samme type startmotor som stod på fra før, lik effekt (3kw) og samme turtall, men den gamle startmotoren må ha vært utslitt for motoren gikk mye fortere rundt med den nye startmotoren.

Hvis du har tang amperemeter kan du sjekke hvor mye strøm startmotoren trekker og få en pekepinne på tilstanden. Den slitte startmotoren min trakk bare 180A (2,1kw) mens den nye startmotoren trakk 260A (3,1kw).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har en Case 885Xl  87mod. som vi har byttet starter på (kjøpt på økonomideler.no) ,denne drar motoren mye lettere rundt. Har etter det fått start på den ned i -10 grader . Husk å  ha stopp knappen halvveis ute når du gløder da det er da den får ekstra Diesel samt også ha gasshendelen på halv gass. Må noen ganger gløde flerer ganger , men er nå ikke lenger avhengig av motorvarmer.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...