Gå til innhold

Simbar

Bruker
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei har tatt over en gård som ikke har vert drift med ku på ca 15 år, her har våre hest siden. Jeg skal nå til og søke om å bygge for ammeku på gjødselkjelleren da dette var plan for den eldre generasjonen. Mitt problem er idag at gjødselkjelleren er halv full og treverket på portene er i dårlig forfatning samt pumpen/mixern er helt gåen og fast. Det lekker dritt litt om litt ut av porten og jeg tror ol jeg begynner og røre i det så svikter porten og veiien og vatnet blir veldig fint å jeg blir månedens nabo/innbygger... Det er kun to hull i taket som er ment for skrape. eller er det ingen vei inn til gjødselen. Er det noen som hr ett tips til hvordan jeg kan få ut gjødselen slik at jeg kan lage ny port og inn med ny pumpe.
  2. Hei! takk for tips. Marka var såd og klr på 80 talet. og har vert i produksjon frem til 2012, etter dette har det ikke vert gjødsla eller skått... Har kommet opp endel står/myrgras nå, så er veldig usikker på kva som er best for og få den tilbake til normal
  3. Hei lurer på om nokon har tips til meg. Skal til med ei dyrkamark som ligg i litt myr område. Denne skal såast oppatt. Kva er beste fremgangsmåte? Beitepusse-rundorp-pløge-vende-så? i tilfelle kva markslag vil dykk anbefale å så i eit sånt område? Helsing nok så færsk å uviten men lærevillig bonde!
×
×
  • Opprett ny...