Jump to content

Sesam 180 graveaggregat


Rs2-GTi

Recommended Posts

Har en Ford 3000 som vi bruker på et småbruk hvor drift av dyrketmark er satt bort til en annen bonde. Selv om marka tas vare på av bonden, så er det alltids noe som trenger vedlikehold, herunder graving, grøfting av adkomstvei, vei til låvebru, ringmur til naust etc. Er ingen rik mann, men mye arbeidslyst har jeg, og så langt har jeg klart å samle opp gravearbeid og leie/låne maskin når det trengs. Men det koster, det er knotete mtp transport, så det blir jo sånn at man bare tar seg råd til de store tingene, og mye som skulle vært gjort blir gjerne hoppet over. 

Så jeg har vært å sett på en brukt Sesam 180 som visstnok skal ha stått på en Ford 3000, branketter følger med. Den har stått i 5-6 år uten å ha vært i bruk hos han som har det nå (skulle tilpasse til en 4000, men endte med å kjøpe en annen), men han hadde kjøpt den fra en Ford 3000. Finner ingen info om dette graveaggregatet på nett, og ingen erfaringer. 

Har noen erfaringer med dette i bruk? Og eventuelt i bruk på en Ford 3000? Og har noen anelse på vekten på noe sånt, for transportens skyld? (Står bare 5 mil unna) Er litt spørsmål om jeg kan bruke flakhenger på personbil, eller om jeg må få tak i en lastebil. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...