Jump to content

Styresylinder Volvo BM 2204


Volvobm123

Recommended Posts

Hei,

 

har kjøpt oss en Volvo BM 2204 for å bruke til snørydding. Har utbedret en del lekkasjer og litt annet smårusk som hører med en godt brukt eldre traktor, den er stort sett tett og fin nå, men har en lekkasje i styresylinderen. Har saumfart nettet etter ny eller brukt styresylinder men har ikke funnet noe. Fikk prisanslag på reparering av den nåværende på ca. 2000-2500,- pluss mva. Ser på økonomideler at de har styresylinder til Volvo 2200 2WD.

Er det noen som vet om det er noen forskjell på styresylinder til en BM 2200 eller til en 2204, eller kan jeg bruke den  2WD som de har hos økonomi-deler på min 4WD?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Forakselen kommer ikke fra International, det er bakstussen det. Forakselen er en Japansk Kimco aksel. Den har spesielle koner og dimensjoner og selv enkle ting som endeledd må bestilles fra Japan med en betydelig leveringstid og pris. Akselen er forøvrig elendig og det meste av deler til den er ikke å oppdrive. Mange av disse traktorene er ombygd til 2wd. Så styresylinderen blir nok enklest å overhale eller å finne en annen standardsylinder som kan bygges om/tilpasses.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...