Jump to content

dyrehenger


pølserogøl

Recommended Posts

Vurderer å investere i mellomstor transporthenger for storfe. Skal brukes til transport til og fra beite, over litt avstand. Det er stort utvalg i vogner, både galvanisert og lakkert, med og uten løft. Hva er å anbefale? Er det verd å spandere på hydraulisk løft og bremser? Vil en lakkert henger være bra nok når den ikke skal brukes mye, eller svarer det seg å gå for galvanisert uansett? Og er det slik at det er krav om at dyrehengere skal være registrert når det bare er snakk om kjøring til og fra beite? Ser det er mange brukthengere som ikke har skilt. Tips om andre ting en bør tenke på når det gjelder dyrehenger tas og i mot med takk.

Mvh. Pølserogøl.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det lønner seg å kjøpe lakkert vogn, og skifte den før den ruster. Men, før eller senere blir du for sent ute, og treger på den ikke er galvet. 

Min har hydraulisk løft, syns det er greit. Men går nok greit uten også. Slaktebilene har bare rampe, det virker jo.. 

Jeg får plass til 12 kviger i min, så bør ha bremser. Veier fort noen tonn fullastet. Kjøpte min ny uten skilt. Har lys da, litt greit å kunne blinke til venstre.

Den billigste er helt sikkert god nok. Jeg kommer til å kjøpe med noen lettgrinder som passer rett på neste gang.

Gummimatte i gulvet er sikkert kjekt, men går greit med stålgulv også, som jeg har. Har hatt min i 11 år nå, går nok 5-6 år til før den skiftes. Men jeg er altså for sent ute, den har snart like mye rust som lakk.. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...