Jump to content

Fakturaprogram og inkasso


Recommended Posts

Hei. 

Vi driver fakturaprogrammet www.debet.no  hvor vi tilbyr både gratis fakturaprogram, samt inkassoprogram.

Det siste året har vi stadig oftere blitt kontaktet av folk som jobber med jordbruk, skogbruk, grunneiere etc. hvor de har problemer med dårlige betalere i forbindelse med utsendte fakturaer.

Vi prøver å utvikle oss hele tiden, men ønsker tilbakemelding fra folk som er ute i felten, og opplever disse problemene på kroppen.
Etter stor pågang fra grunneiere som sender ut fakturaer for til hyttefolk vedrørende veiavgifter, vannavgifter og likende har vi utviklet mulighet for å legge inn alle kunder fra excelark. Man trenger da kun og opprette fakturaen en gang, og vårt system lager "like" fakturaer til alle. Dette er en funksjon vi har fått mange positive tilbakemeldinger på, da dette sparer mange for mye tid. 

Da vi stadig jobber med å utvikle vårt program ønsker vi gjerne at dere kan komme med utfordringer dere har i forbindelse med faktura, og faktureringsprogram dere bruker. Er det funkasjoner som man gjerne skulle hatt i forbindelse emd fakturering av både varer og tjenester.
Er det noen systemer dere bruker i dag til å fakturere med, eller hvor dere fører varelager eller liknende som dere gjerne skulle hatt en integrasjon til fakturaprogram eller inkassoprogram? Og ikke minst hvor mange har problemer med dårlige betalere?

Setter pris på alle tilbakemeldinger. Om det er andre tilbakemelding på vår side www.debet.no taes dette imot med stor takk.

 

Med vennlig hilsen

John Willander
Daglig leder 
Debet AS

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...