Gå til innhold

Trenger frontlaster - beste løsning?


Anbefalte innlegg

Livet på småbruket er tungvindt uten frontlaster. Spesielt gjelder dette håndtering av rundballer og tømmer. Har en New Holland TN65D som er 15 år og kun har 2200 timer på seg. Stått mye ute, men mye traktor igjen her.

Hva vil dere si er den beste løsningen for å få frontlaster på bruket? Jeg har ikke kompetansen til å skru på en frontlaster selv, så ser nesten for meg at det blir ny laster fra forhandler inkludert montering om nåværende traktor skal oppgraderes. Finnes det gode alternative løsninger her eller er det AK neste?

Bør man bytte traktor? Sitter langt inne å kvitte seg med gode blå, den har vært i familien hele livet sitt og har alltid vært å stole på. Men økonomisk kommer man kanskje best ut ved å bytte den ut med en tilsvarende traktor med frontlaster?

Hva anbefaler dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror nok du kommer best ut ved å bytte traktor, braketter + laster + montering blir rimelig kostbart, og du får egentlig ikke igjen det på bruktverdien på traktoren. Mer lettsolgt kanskje, men verditapet på lasteren blir nok veldig stort når den settes på en såpass gammel traktor.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...