Jump to content

Ford 6610 (Turbo)


Trondrudnissen

Recommended Posts

Har vurdert å kikke på en ford 6610 turbo. Er 16 år å vurderer å enten kjøpe traktor eller firehjuling, og bor opp noen bratte bakker(på gård så kan få bruk for den), og lurte på om hvordan 6610 drar med og uten turbo, og om det er ting man bør være på utkikk etter når man eventuelt er ute å ser på en slik traktor. Hadde også vært morsomt å hørt om fordeler og ulemper ved en slik traktor. Lurer også på om det er vanskelig å sette turbo på en det ikke er det originalt på. Det er disse jeg har vurdert: 

https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=133293689

https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=133472079 

Takker for alle svar.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt 6610 og det er ein veldig kapabel og god traktor i arbeid. Til vegkøyring er det derimot noko av det meir traurige. Treg og veldig humpete. Har aldri prøvd ein med turbo, men utan kjennest han lat. Dreiemomentet ligg nok ganske lavt i turtalskurven, slik at den minste bakke får han til å miste farten.

Viss du skal ha noko rimeleg til vegkøyring bør du vurdere MB-trac. :-) 700 er kanskje den beste til persontransport.

Link to comment
Share on other sites

Er vel ikkje ein rakett langs veg uten turbo nei, men er eit arbeidsjern. Men den er ikke rask heller, de ferreste har 40km kasse.

Turbo takler den godt, 7610, som forsåvidt er samme traktor, hadde turbo orginalt, og 98hk. Den er sterkere, og det er ikke noe problem å hente ut mer effekt om man vil det. Det går også å montere motor fra 7740 om man vil det, da får man en potent og holdbar motor.

Viss du skal bruke den som moped, så henger eg meg på han over, og vurder MB Trac. Da har du litt meir komfort, samt du har ordentlige bremser. Viss du følger med litt så kommer du over pene eksemplar av enten 700, 800 eller 900.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...