Jump to content

Hydraulikkproblem John Deere 2130


Recommended Posts

Min svigerfar har en John Deere 2130 som har stått i 5 år. Den blei parkert fordi den hadde problem med hydraulikken. Eg bestemte meg for å få start på den igjen. Det fekk eg til utan nokre store problemer, men hydraulikken er ikkjeeksisterande. Ifølge svigerfar om man fyllar tanken framme begynnar den å fungere igjen. Er det nokon som har vore borti lignande problem, som veit kofor den ikkje fyllar olje i tanken framme?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Dette må bli gjeting. Jd i 30-40 serien har to pumper i serie. lågtrøkks pumpe som smører girkassa, forsyner kraftakse-kontrollventil, forhjulstrekk-ventil-clutch, samt høgtrøkkspumpa. Hvis lågtrøkspumpa har mindre trøkk enn 9 bar skal transmisjons varsellampa lyse, da vil systemet heller itte levere noe tel høgtrøkspumpa (åpner for leveranse ved 10,5 bar). I.o.m at dere må fylle tanken framme for å få hydraulikken tel å virke, ser det jo ut som lågtrøkkskretsen itte klarer å levere. En pleier å anbefalle å begynne med å sjekke oljenivået på girkassa, peilestav under høgre sie av setet med traktor på tomgang, samt se på / bytte filteret (høgre sie under girkasse) (optimalt tømme kassa for 50 L og sjekke sugesilen).
Det kan være nyttig å prøve alle hydraulik fungsjoner : FW trekk-PTO-bremser-styring (de to første forsynt av låg tr pumpe). Enkelte Jd har hatt sprukne hydraulikk rør for lågtrøkkspumpe, men en må dele traktor for å se, da ville jeg heller først prøvd å få målt trøkket inn tel høgtrøkspumpa (12 bar trur eg)    

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...