Jump to content

Ønsker å kjøpe gård / småbruk


Beate

Recommended Posts

Vi er et par som leter etter vårt nye hjem hvor vi kan lære enda mer om selvberging og det gode liv på landet! håpet er å finne noe som ligger under 2mill, så derfor søker vi med lykt og lupe - også andre steder enn på Finn.no
I utgangspunktet tenker vi oss et sted i Hordaland eller Rogaland, og veldig gjerne rundt Os, Tysnes og Stord!

Tidligere hadde vi enebolig på Totland i Bergen, hvor vi startet opp med vaktler, høns, kaniner og ender, lærte oss å bruke av det naturen rundt oss byr på, og også fikk byttet til oss andre råvarer som lam, geit og hjort. Dette fikk vi mersmak av, og vil gjerne finne oss en større plass med utmark hvor vi kan bygge og bo!

Vi er ikke redde for å ta i et tak, så om dagens bygningsmasse ikke er tipp topp, gjør det ikke noe,- om det trengs har vi en bobil vi kan bo i til huset er klargjort igjen?

Det viktigste for oss er at det er en plass hvor det går an å dyrke grønnsaker, man kan ha dyr, det ligger usjenert til, vi har jaktrett og gjerne sjø eller fiskevann i nærheten.

Dette er litt av en ønskeliste, men vi krysser fingrene for at det er noen der ute som har lyst å selge noe slikt til et par som lover å videreføre gode verdier, drive med selvberging og ta vare på naturen og alt den har å gi oss!

Vi er spente på tilbakemeldinger, hilsen fra Robert og Beate

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...