Jump to content

Nydyrking i strandsone


Guest

Recommended Posts

Jeg har små muligheter for nydyrking hjemme på gården, men vi har en åker som ligger helt i strandsonen, jeg har bestandig lurt på om det er lov å fylle ut med masse i strandsonen for å få dyrket opp mer jord, det er skikkelig langfjære i det aktuelle området så det skal være fullt mulig å gjennomføre, spørsmålet er, hvordan er regelverket i forhold til et sånt prosjekt ? Jeg spurte de på landrukskontoret og de hadde ikke hørt om noe sånt. Er det i hele tatt lov å fylle ut langs sjøen ?

Link to comment
Share on other sites

Kan høre med de ja. Men vet du generelt noe mer om det er regulert i slike områder?, jeg vet jo at det enkelte plasser har blitt fylt ut for å bygge båtstuer, men dette bli jo mer omfattende. Det er vel snakk om 20 mål som kan fylles ut

Link to comment
Share on other sites

Det varierer voldsomt. I fjæra her hos oss er det f.eks. et regulert verneområde og vi får ikke engang flytte en stein for å lage båtstø. Andre steder i kommunen jobber de med massiv utfylling både til nærings-, bolig- og landbruksformål. Du må nesten ta kontakt med dem og høre.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...