Jump to content

7740 sle varmgang girolje ved landevei kjøring


Guest

Recommended Posts

Olja blir varm ved kjøring på landevei.. Laster går også tregt ved kjøring i 2, 4, 6 og 8 gir... LS justeringene er riktige og bremsene ligger ikke på.. Det er sjekket. Om en kjører i 7 gir lenge blir ikke unaturlig varm. 

Noen som kjenner til dette?

Link to comment
Share on other sites

Guest Hobbygartner

Det er vel tre filter på bakstussen på denne? Jeg har også 7740SLE og byttet tre hydraulikkfilter ved forige oljebytte. Tror det var to til hydraulikk, og en til transmisjon, selv om det er samme olja...?

Hvordan merker man at olja blir unormal varm? Jeg har ikke mye peiling på traktorene, men merker også at når jeg tar på bakstussen etter ca 15 min kjøring på landevei i 8. gir,  at det er ganske varmt. Er vel akkurat sånn at en kan holde hånden inntil stussen...

Link to comment
Share on other sites

Filtre og olje er skiftet. Sjekket filtrene for partikler. Alt vedlikehold er utført.

Mener clutch C4 er fells for disse girene. Noen som kjenner til om det på disse traktorene ble byttet (ofte på garanti) ei tetning inne ventilblokken til gir/clutch styring?

For meg virker symtomene at det er en intern lekkasje som igjen genererer mye varme.

 

Link to comment
Share on other sites

Veit du korleis bremsene er på denne traktoren? Eg hadde liknande symptom på min TS115A og det viste seg å vere partiklar i oljen frå utslitne bremser. Sjølv etter bytte av olje kom problema igjen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...