Jump to content

Innsyn i regnskap


Guest

Recommended Posts

I en vanlig bedrift har gjerne  avdelingsledere etc. mulighet til å logge seg inn for å følge løpende utvikling på regnskapet, samt klikke seg fram til aktuelt bilag om det er en transaksjon man er i tvil om. Jeg kan få tilsendt en saldorapport tilsendt på papir eller pdf. om jeg spør, bilagene må jeg bla opp på regnskapskontoret dersom jeg ikke tar jobben med å scanne eller kopiere før levering. Slik tror jeg mange har det, menhvorfor? Jeg godtar det snart ikke lenger. Jeg betaler større og større summer til regnskapsfører uten å få bedre løsninger i retur. Skal jeg få innsyn må jeg betale lisens idyre dommer. Har noen andre løsninger?

Link to comment
Share on other sites

Har det på akkurat samme måten. I tillegg har jeg tomånedersmva. Det er egentlig helt håplaust om en trenger et gammelt billag. Jeg er også tilbytt "betal et abonnement" for å få det digitalt. Da må jeg i tillegg scanne alle bilag som kommer i papirform å sende til regnskapfører

Blir litt "smårar" av blandinga mellom efaktura (må skrives ut), fakturarer på epost (noen havner i søppelpost), avtalegiro(passer bra, fordi jeg får en kopi i papirformat som jeg legger rett inn i billagspermen) og vanlige fakturaer. 

Link to comment
Share on other sites

Regnskapskontoret jeg bruker oppfordrer kundene til å kjøpe tilleggspakke som heter duett min side. Da kan man se oppdatert regnskap og få tilgang til faktureringsprogram pluss pluss. Jeg bruker en gratis skanne-app som heter Genius scan. Det er kort fortalt slik.: smartmobiltelefon m kamera/fotografer bilag/ rett opp linjer, velg utsnitt, /lagre, gå videre til neste bilag / gjenta/ send. Det kommer varsel når mengde bilag er passe for å sende . For eksempel som PDF .Dette er så enkelt , og regnskapsføreren er veldig fornøyd . Og jeg beholder bilagene hjemme. (Og på mobilen) jeg har en flott epson flatskanner også, men den har fått støv på seg etter at jeg fant denne appen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...