Jump to content

Wee AGFK 140 Beitepussar


gmail_1

Recommended Posts

Guest Skjortebonden

Det er vel optimismen som styrer når en kjøper inn dette. Om det funker en stund er man heldig. Når du slår i fjell eller grov stein ryker knivene og får du fort ubalanse i rotor. Deretter ryker lagrene. Sikkert noen som får glede ut av disse produktene til privat bruk. God sommer

Link to comment
Share on other sites

Finnast det slike maskiner som toler å slå i fjell utan at det går knivar då?

Og viss ein ikkje erstattar knivar som er borte får ein sjølvsagt ubalanse og øydelagde lager, men det vil tru er tilfelle uansett kven som har produsert apparatet?

Link to comment
Share on other sites

Guest K 120

Arva ein kellfri beitepussar av svigerfar som eg har prøvd å ta livet av, så eg kan få meg ny. Har brukt den som stubbfres og jordfres, slått i fjell og stein, og har skifta kun et par knivar,så eg trur det blir samme sort neste gang og. Har hatt den i snart 7 år nå, og brukt den på ca 40 da kulturbeite pluss dyrka mark kvart år.

Link to comment
Share on other sites

Interessant at til og med Kellfri kan få til noko som fungerer. Har høyrt skrekkhistorier om sveisar som sprekk og lager som går første dagen, men det er tydlegvis ikkje alltid slik, då.

 

Eg tenkte faktisk at eg skulle bestille den frå P.Lindberg no i kveld, men då eg såg etter var det ikkje tilbod lenger. Og det var jo litt drit. Det mest irriterande med det var at eg faktisk leita etter ei datoavgrensing sist eg var innom og såg, men utan å finne noko.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eg kjøpte beitepusser av P. Lindberg i fjor, denne har berre sideforskyving, men alt som har vore nødvendig her, er ettertrekking av bolter, og skifte av reimer & hammere

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...