Jump to content

Dekk


Guest

Recommended Posts

Skal kjøpe nye framdekk i dim 540/65-28. Hva er best og hva får man mest for pengene. Aktuelle merker kan være Vredestein, Alliance, Michelin. Og så har jeg fått tilbud på Cultor men har ikke hørt om dette merket før.

Link to comment
Share on other sites

Michelin og trelleborg bruker å vara dyrest. Vredstein tror jeg er bra dekk til en rimlig penge. Alliance synes jeg har dårlig slitestyrke.  Ellers er BKT en mulighet

 

Imidlertid er prisene svært varierende hos de ulike dekkforhandlerene. Hørt att Vredstein har kampanje om dagen, med 50% prisavslag. Likevel, ring rundt til noen forskjellige forhandlere å spør.  Feks Dekklåven, Heen landbruksverksted, Ola Håkonsen, osv

Link to comment
Share on other sites

Vil si at Trelleborg, Vredestein og Michelin troner på toppen når det kommer til kvalitet og lengst holdbarhet. Spesielt har Vredestein veldig bra slitestyrke ved mye veikjøring pga ganske så stiv gummi.
Continental (Mitas), BKT og muligens Alliance er også gode dekk til en rimeligere penge. Er nærmest overbevist over kvaliteten i mine Continental-dekk etter å ha kjørt med disse på to traktorer i noen år nå.

I dag ville jeg sett mest på Vredestein som kjører kampanje ut til midten av April måned.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...