Jump to content

Maisernte ekstrem!


Guest

Recommended Posts

Hehe, men de hadde reskapen i orden.

 

Men under slike forhoild er det bare en ting som gjelder. Og det er en traktor med fire like store hjul. De gamle Ford county`ene var uslåelige på bløte jorder. De skader jordene ikke jordene slik som en ordinær traktor gjør under slike forhold.

 

Pga framspinnet som er i en vandlig traktor graver framhjulene seg ned og bakakslingen glipper fordi framakslingen slurer. Og framakslingen slurer fordi bakakslingen ikke går like fort. Legg merke til at den største Claasen i filmen der med fire like hjul ikke slurer i det hele tatt tross at han trekker opp en diger fendt med henger.

Link to comment
Share on other sites

Guest tracker_1

Skal si meg enig med deg der bon jovi. 4 like store hjul og vekta fordelt på frem og bak aksel er tingen, skal noe til før det stopper opp!

 

I Tyskland som disse videoene er fra, ser man og at de utnytter 200-300-hesterne bedre enn vi gjør her i Norge. LITT større hengere enn Orkel T90`en som er standard på de fleste brukene her til lands\;-)

 

Skulle vært morsomt å være med å kjøre en sommer under maishøstingen i Tyskland.....

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
De folka på den siste filmen hadde fortjent hvert eneste minutt med klunder. Kunne jo ha fyllt containeren fremst først - hvertfall siden de hengera de kjørte med var korte og med mye av flaket bak boggien. Stakkars Case\'\'\'\'n fikk jo ikke noe vekt på akslingene sine..
Link to comment
Share on other sites

Guest jamos_1
Ser poenget ditt Rune. Tenker bare at når man trenger en traktor på 200++ hk så driver man som regel stort, til Norge å være. Tanken min er at transportbehovet øker i takt med produksjonsøke.
Link to comment
Share on other sites

Guest jamos_1

Video ifra 2008 og innhøsting med Vrøgum Maskinstasjon i Danmark. BG lagde en liten sak og lastet opp bilder i bildegalleriet ifra denne innhøstingen.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...