Jump to content

kjøp av gravemaskin


Guest

Recommended Posts

Har lenge lett etter gravemaskin på nettet. Og lurer på om det er noen som har erfaringer med kjøp av maskin fra Finne Machinetech? Jeg tenker å kjøpe en maskin som jeg hovedsaklig skal bruke til å ta på meg oppdrag for kunder. Evt. noen som har noen forslag til maskin på 5t under 180 000.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Det er &quot\;bare&quot\; innportmaskinermaskiner og anna &quot\;skrot&quot\; som aventeres.

Ta kontakt med ein maskinselger å sei kva du vil ha, så finn han maskin til deg. Dei gode maskinene blir aldrid aventert, dei blir solgt til kunder som har tatt kontakt med maskinselger direkte.

Er ikkje sikkert det blir dyrere heller

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Nesten heilt einig med cat. Du kan nok få en brukbar maskin, men så skal du ha samsvarserklering og sertifisering og forsikring for å leige deg ut .Pluss at du skal før eller seinere til å skru. Med ei inport maskin har du ikkje forhandler i ryggen som veit kva deler som passer. Dei er ikkje så samarbeids villige heller alltid. Eg hadde aldri kjøp innport hadde eg vist det eg har lært i etterkant. Gå til forhandler ,kjøp eit seriøst merke , volvo ,hitachi , komatcu eller new holland feks. Då har du backup og noko som virker , det er vert pengene, tru meg. Nb husk å få ei skikkelig kontrakt. Lykke til.
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest jd_6600_1
Har fått tilbud fra en kjenning om å få kjøpe en 3,8T gravemaskin. maskinen er en sumo zy 35-7. Er en 3 syl yanmar motor, rexroth hydraulikk. Noen som har erfaring med disse maskinene? hvordan er det å fåtaki deler til maskinen?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...