Jump to content

Import/besiktigelse av gravemaskin fra England


Guest

Recommended Posts

Jeg er i ferd med å kjøpe meg en brukt gravemaskin fra England. Er det noen som vet hvordan jeg kan få en objektiv og god besiktigelse av maskinen i England?
Link to comment
Share on other sites

Denne karen annonserer en del ja, ser jeg. Ville i første omgang bedt om å få noen referanser og kontaktet flere av disse. Maskinen bør ha spesifikasjoner (omtrent) som de norske, være CE-merket og samsvarserklæring må medfølge. Hvordan det stiller seg med garanti vet jeg ikke, men du må skrive en ordentlig kontrakt. Ville vurdert å kreve tilstandsrapport fra et uavhengig firma. Kommer jo litt an på timetall og årgang. Historikk er jo også fint å ha og da kan du sjekke at timetallet stemmer.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest ogm80_1

Hei. Har det blitt noe handel? Jeg er i såfall interessert i å høre om dine erfaringer med frode, jeg vurderer å kontakte han for å importere en maskin.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Anonym

Håper du ikkje ar handla av han. Han lurte meg ein gang.

Skal aldri kjøpa importmaskin igjen... og Vertfall ikkje usett.

Han var selgar hjå Smartlink i bergen, men ser det firmaet er konkurs. Forstår god kvifor!!! GRRRR

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Var ikke maskinen som beskrevet da, eller??

Er det ikke stort sett 10-12 år gamle maskiner av typer som ofte ikke er solgt som nye i Norge han selger???

Er jo nesten og be om problemer og kjøpte slike maskiner, som vel dessuten også ofte har gått som utleiemaskiner, med det vedlikehold som følger av dette.

Det svarer seg nok i lengden og kjøpe Norsk maskin tross alt, for det koster jo endel og utruste disse importmaskinen med Nordiske skuffer og feste, i tillegg til problemer med sertifisering og deler.

Min første graver var også en importmaskin, men byttet nettopp nå i høst og kjøpte denne gangen en &quot\;Norsk maskin&quot\; med rett utstyr.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest massb_1

Beklager sent svar, men dette gikk helt i glømmeboka i likhet med passord og annet her...

 

Det ble ikke handel med Frode i Bergen. I det jeg begynte å stille litt kritiske spm ift timestand og annet bare sluttet han å svare meg, og da ble jeg iallfall sikker på at jeg ikke ville handle med han!

 

Jeg har snakket med flere selgere i andre selskap, og alle beskriver han som en kjeltring. Det skal visstnok være mye juks med timestand på engelske maskiner, da jeg ba om at timestanden ble sjekket med en computer hørte jeg ikke noe mer (slitasje på pedaler og annet antydet at den hadde gått mye lengre enn det som sto).

 

Jeg har kjøpt en norsk maskin på finn.no, og den kommer i morgen!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 8 months later...

Hei

Vi er nå inne i en svindelsak med Bucket Warehouse, kan dere som har dårlig erfaring med dette firmaet være så snille å sende meg en mail angående dette? Ville ha hjulpet oss veldig hvis vi kunne vise til at det faktisk er flere som har dårlig erfaring med Foode Iversen! På forhånd tusen takk, det haster med svar!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...