Jump to content

Tanco pressepakker.


Markus_S_1

Recommended Posts

Hvor ble det av denne kombinasjonspressa,som Ak solgte en kort periode etter taarup bio? Gjerstad agma sin presse,som ble presentert i gardsdrift i 1997,var den første og kanskje mest spennende kombipressa.I 97 var jo satelittpakkere fra NHK stort sett det eneste kombinasjonsalternativet.Front eller bakmonterte pakkere, som kunne lesse på ballen i samme retning som den rullet ut av pressa.Jeg kan ikke se kombipressa på tanco sin nettside.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Er ikke sikker hvor mange det vart solgt av denne kombipressa, men Tanco konsernet i Irland kjøpte pattenten til denne. Dei prøvde å komme inn på markedet, men salget var vel heller labert. Det var Bio`en som folket ville ha. Fekk tilbud på denne pressa i 2002 til 2003 sessongen og prisen var ca 430000.- + mva. Det var ei veldig dyr kombipresse. Den kom i 2 versoner. Ei med 14 kniver og den andre med 20 kniver. Jeg fekk også ein dvd som viser denne kombipressa i drift + ein del andre Tanco produkt. Det står litt om denne pressa i bladet BG nr.1 2008. Betegnelsen til kombipressa er Tanco 2050.
Link to comment
Share on other sites

Ble kjørt ei tanco kombipresse her av ein entrepenør. Den var satt sammen av mye orkel deler (kammer, pickup), og virket mye mer solid en Bio. Det var folk fra irland her da den ble testet, men dei fikk den aldrig heilt til. Det var ikke mekanikken men elektronikken som var problemet på den som gikk her.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Hvem som hadde vært best av Tanco`en og Bio`en er det vanskelig å si noe om da Tanco`en ikke blir produsert lenger. Som \&quot\;KM\&quot\; skriver så hadde Tanco`en problemer med elektronikken, men hadde Tanco folket fra Irland jobbet litt meir med pressa så kan det vel hende at dei hadde fått den til å fungere tilfredstillende. Bio`en har også hatt litt problemer med elektronikken/sensorer, men produsenten har jobbet mye med dette og pressa blir vel bedre og bedre for hvert år. Det er vel litt for mye \&quot\;leamikk\&quot\; som skal fungere samtidig. Jeg syns personleg at Tanco`en virker spennende, men at Bio`en har fått til eit bra produkt av ei slik presse. Det som er bra er at alt blir skjult under lokket til Bio`en, men på Tanco`en er pakkesystemet utenfor kammerhuset. KM: Hvilket område holdt pressa til Tanco`en til?
Link to comment
Share on other sites

Den holdt til på haugalandet. Stemmer det at pakkesystemet på tanco ligger utefor kammeret, men ser ikke noe negativt med det. Tanco hadde jo satelitt armar som pakka som på ein vanlig satelitpakkar.
Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...