Jump to content

Bakrute til New Holland TL 90


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

I løpet av fjoråret var jeg uheldig og fikk knust flere av rutene i min tm. først ene dørruta,som jeg bestilte fra økonomideler (ca 1500+mva og frakt) syntes egentlig ikke denne passet helt 100% da jeg monterte den,men jeg fikk det til å den holder ennå.noen mnd senere knuste den andre dørruta,og jeg bestilte ny fra økonomideler til samme pris.denne syntes jeg heller ikke passet helt 100%,men tenkte det sikkert var helt normalt.men denne knuste da jeg monterte den.da reiste jeg rett til den lokale ak forhandleren og fikk rute der til ca 17-1800+mva(omtrent det samme som ruta tiløkonomideler kostet inklusive frakt) og denne passet helt perfekt. i høst var jeg også uheldig å knuse bakruta og den fikk jeg selfølgelig på ak til ca 2400+mva.

 

Det var flere ting som overasket meg i løpet av disse erfaringene,og det ene var at dørutene ikke var dyrere som er buet og har ingen beine kanter mens bakruta som er helt flat og nesten helt firkantet faktisk var en del dyrere.

 

det andre var at det ikke var større sprik mellom ak og økonomideler sine priser.med frakta til økonomideler var det for meg tilnærmet samme pris,og når i tilegg rutene deres ikke passer helt så blir detikke vanskelig for meg å velge hvor jeg skal kjøpe rutene.

 

litt utenom tema dette her,men bare noen erfaringer jeg hadde lusst å dele.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...