Jump to content

M# tømmer per dagsverk


Guest

Recommended Posts

15kbm tilsvarer 3600kbm i året... Trur nok 5kbm om dagen er langt meir realistisk for dei fleste, kanskje nærmare 10 for dei som er proffe
Link to comment
Share on other sites

Skal du ha det som en helårsjobb må du jobbe forsiktig for å end opp med god kondis og ikke bli utslitt.. Storte dimensjoner og rett ved lundeplassen og den er rett ved der du bor er det bare hvor fort du kvister og løper som setter begrensningene. Vil tro 5-10 m3 er et greit anslag ja.
Link to comment
Share on other sites

Slenger meg på her, skal hugge langs jordekanten, alt fra lau skau til sagtømmer. Hva er realistisk og klare på en dag? Vinsjer det opp på jordet når det fryser på..
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Trur ikkje å vere i skogen med vinsj og motor sag før og no er så forskjellig. Då eg hadde det som leveveg, klarte eg å felle, kviste å merke frå 20 til 25 m3 på ein dag. Det var fure med middels kvist. Litt grov lang gran litt meir. Så skal det kjøres fram og legges opp. Her er det veien og terenget om avgjer. Heil lengd eller kubb, langt eller kort, veg eller i tereng. Ein får prøve seg fram. Ta det forsiktig og lykke til.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...