Jump to content

Ny motorsag- Jonsered cs 2253


Guest

Recommended Posts

Kjøpte denne saga for 2 uker siden! Helt fantastisk sag, meget kvikk, lett og håndtere, og mange smarte løsninger. Har hogget litt eik med den i hælja, og den var meget sprek. Anbefales på det sterkeste!
Link to comment
Share on other sites

Er som sagt akkurat den samme saga som Hq 550xp, bortsett fra rett vinkel på håndtaket. Har sjøl Husqvarna 500xpg, og er veldig fornøyd med den. God balanse, lett og sterk så det holder! Om du vil ha Jonsered eller Husqvarna er det stort sett forhandler som avgjør. Men personlig synes jeg at håndtaket til Husqvarna er mest naturlig for håndleddet. Ut ifra mine erfaringer med Hq 500xpg, har jeg ingen problemer med å anbefale 2253, garantert ei god sag. Håndtaket på denne er også senket noe, som gjør balansen bedre. Tror egentlig at det er bare fargen og håndtaket som er forskjellen på disse sagene.
Link to comment
Share on other sites

Her i nærheten er det bare Jonsered forhandler, så har bare brukt Jonsered sine rette håndtak og er godt fornøyd. Ville dere kjøpt WH modellen? (varme i handtak og forgasser)
Link to comment
Share on other sites

Har sjøl god erfaring med varme i håndtak, godt å ha om morgenen og når det er kaldt i været. I tillegg er det ekstra godt å sette på varme etter matpausa i skogen! Kommer litt an på om det er kaldt der du bor og om du bruker saga mye om vinteren. Uansett er ikke prisen du må betale for WH modellen kontra uten varme å dø av. Resten må du bestemme sjøl!
Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...