Jump to content

Hvilken tre skal jeg kappe ned til villsau??


Guest

Recommended Posts

Guest hansor_1
Det sies at osp er godt egnet til innredning i sauefjøs da sau ikke gnager på den. Hvis du gjerne vil fore med trær, foreslår jeg omlegging til bever.
Link to comment
Share on other sites

Takk for svarene og til Hansor så har jeg nok av bever på gården så trenger ikke flere av de. Dette var bare litt tillegsfor og for at de skal få annet å spise. Det hadde sikkert vært like lurt av deg og spare deg for slike idiotiske kommentarer.. God bedring
Link to comment
Share on other sites

Guest hansor_1
Beklager hvis den siste setningen falt i dårlig jord. Den første var dog alvorlig ment - osp har tradisjonelt vært brukt i innredning som dyra kan finne på å gange på, sikkert på grunn av bitter smak. Det er god grunn til å anta at det samme gjelder barken, så det kan godt hende at sauen ikke vil ha den. Ellers har jeg samme erfaring som SvS under her, rogn er noe av det første som går.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest valevåg_1
Furu er populært. Etter at eg har saga ned furutrær, så barka dei øvste del av treet som er lysebrunt. Greinene som eg har kvista legger eg utover, sånt at sauene kan barka dei. Etter dei har barka eine sida, snur eg greinene også barka dei andre sida og. Då er det bare å kappe opp greinene og hive dei i sekk. Då gjere dei nytta for seg sånt at veden tørka ekstra fort :-)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...