Jump to content

Toppstag og snøfres


Guest

Recommended Posts

HEi, hydraulikken på min ford er blitt så sliten, dvs spaken til løften bak.og jeg lurte på om det går an å bruke toppstag til å senke og heise fresen istedenfor? jeg driver kun med småbrøyting hjemme.

eller er det helt på tryne?

takk

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Har en Ford 4000 med hydraulisk toppstag, når jeg kjører det helt inn så løfter den jo fresen i bakkant men fronten er jo da fortsatt helt nede. Så er nok ikke noe lurt det.

 

Men kanskje mulig og montere et dobbeltvirkende stag utvendig mellom kropp og trepunkten som løfter hele trepunkten på noe vis?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Det gjør ingen forskjell. Geometrien er der like fullt. Hvis du har veeeldig lange trekkarmer på traktoren, kan du oppnå litt løft framme også (ca 2 cm) hvis trekkarmene låses i arbeidshøyde. Men vanligvis vil fronten på fresen (antar det er v-fres) fremdeles befinne seg i bakken. Det er selvfølgelig mulig å konstruere noe finurlig som tidligere nevnt der hele trepunkten løftes, evt en form for strevere mellom toppstag og fres, men det er overhodet ikke å anbefale. Det tryggeste er å fikse traktoren.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...