Jump to content

Laster-hydraulikk problem?


Guest

Recommended Posts

Guest iFarmer_1

Nå er det jo bikjekaldt ute her, rundt -20. Har satt inn nytt batteri idag, så traktoren starta kjapt etter litt varming med motorvarmer. Lykkelig skulle jeg kjøre igang. Satt igang å løfta skuffa forann, men vippen fungerte ikke oppover. Alle de andre funksjonene, opp, ned, og vipp ned fungerer, men ikke vipp opp. Noen som har noen ide hva det kan være?

 

Ålø 640 laster.

Link to comment
Share on other sites

Nå er det jo bikjekaldt ute her, rundt -20. Har satt inn nytt batteri idag, så traktoren starta kjapt etter litt varming med motorvarmer. Lykkelig skulle jeg kjøre igang. Satt igang å løfta skuffa forann, men vippen fungerte ikke oppover. Alle de andre funksjonene, opp, ned, og vipp ned fungerer, men ikke vipp opp. Noen som har noen ide hva det kan være?

 

Ålø 640 laster.

Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1

Har du en mekanisk joystick med to vaiere så kan vaieren til skuffetilten ha frosset delvis fast, og deretter løsnet fra festet sitt enten i spakblokka eller under sentralen. Beveg spaken og se om det er selve vaierstrømpa som går opp og ned i stedet for vaieren inni.

Har du to ålø-spaker, en for løft og en for tilt, så kan returfjæra ha frosset fast eller blitt ødelagt. På de er det vaieren som drar ene veien, mens fjæra drar den andre veien.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...