Gå til innhold

Billig John Deere


Gjest

Anbefalte innlegg

Dette er nok en svindel. Leste for ikke lenge siden om en gårdbruker som hadde kommet over en slik annonse med en hysterisk billig traktor. Kontakt med selger ble opprettet og pengene ble betalt på forskudd. Ingen traktor kom... Tipper FINN sletter denne annonsen ganske snart jeg...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vegard_1
Så den der jeg og, så billig at det er usannsynlig. Sist handla det vel om en Massey og selgeren visstnok holdt til i Oslo - mens bildene av traktoren rimelig greit avslørte at de var tatt i Spania. Og landskapet bak JD\'\'n ser vel mer spansk enn norsk ut. Så at det er nytt forsøk fra samme mann er vel heller ikke usannsynlig :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sende mail til selgeren av massey-en den gangen. Fikk svar etter nokre dager der han inviterte meg til Spania for å sjå på traktoren.

Han hadde en slektning i norge som hadde lagt inn annonsa. Normal pris i EURO, som vart billig i NKR etter kursen som var.

Vart ingen tur eller traktor den gangen, men svindel viss man reiser til spania for å sjekke ut treng det vel ikkje å vere???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
Gjest tracker_1
Ser på finn.no at det averteres Fendt traktorer til 1/3 av hva de koster i Norge. Er dette bare svindel og bedrag?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
en halvt spansk kompis av meg sjekket ut det generelle prisnivået på brukttaktor i spania den gangen den første av annonsene som omtales her, en massey 6255 eller noe lignende, ble lagt ut, og prisnivået i euro var ikke slik at dette skulle være betydeløig billigere enn norge/sverige/UK. mener også å huske at da jeg jobbet i politiet i helgeland var det en sak med en gårdbruker ute på en av øyene som kjøpte en traktor etter en lignende annonse, 120K for en traktor med verdi rundt 300K, pengene ble borte og traktoren kom aldri. Tror nok derfor at alle slike annonser må betraktes som svindelforsøk, at noen ber deg komme ned til spania er ikke bevis på noe som helst, ikke sikkert du blir møtt av noen der..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...