Gå til innhold

Haster.Clutch IH 444


schilter_1

Anbefalte innlegg

Heia.jeg har skaffa mæ en ih 444.den har stått i ca 3 månda,men da ja sku kjøre den idag så fungerer ikke clutchen.den kobler ikke fri.og når man trør clutch pedaln ned så kommer det en ulyd.ulyden forsvinner når pedaln slippes opp.

 

Noen som vet ka som er feiln?trur ikke clutchen er utslitt.den slurer ikke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper lamellplata sitter fast i disken. Ofte holder det å belaste litt hardt, så løsner det.At det hyler når du trår inn pedalen, er nok clutchlageret som er gåent. Hyler det, sitter det helt fast.Romlelyd er det gåent.. Spørs om du blir nødt til å dele traktoren.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skyv traktoren igang på høygir, ta deg en laaaaaaaang kjøretur på fullt turtall. La traktoren jobbe for fullt mens du trykker clutch og bremsepedal inn for at traktoren skal \&quot\;slite løs clutchen\&quot\; fra trykkplate og svinghjul. At det kommer en ulyd nå mens plata sitter fast skal du ikke bry deg om enda.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddbjørn_1
Denne IH\'\'\'\'n har en luke under kløtsjhuset. Luka er bare ei tynn plate som er festet med 4 skruer. Hvis du ikke har frontlasterbrakett som dekker luka så kan du åpne den og se om det raser ut noen biter. De bitene kan gi en pekepinn om hvor ulyden kommer fra...... Eller er jeg enig i at man skal kjøre en tur på høyt gir og belaste kløtsjen for å løsne plata. Men det er en fordel å la den stå og gå på tomgang en lang stund først, så den blir god og varm. Da løsner plata lettere fra svinghjulet.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...