Jump to content

tractor of year 2008


Guest

Recommended Posts

John Deere 6930 ble tractor of the year 2008.Synest det er meget verdig vinner!!Meget kompakt,lettkjørt å smidig 180hk maskin.Velfortjent!!

 

 

KOMMENTAR FRA BG-REDAKSJONEN:

AS refererer til ei leserkåring på ei dansk nettside. John Deere 6930 er ikke årets traktor.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

John Deere 6930 ble tractor of the year 2008.Synest det er meget verdig vinner!!Meget kompakt,lettkj&amp\;oslash\;rt &amp\;aring\; smidig 180hk maskin.Velfortjent!!

 

 

KOMMENTAR FRA BG-REDAKSJONEN:

AS refererer til ei leserk&amp\;aring\;ring p&amp\;aring\; ei dansk nettside. John Deere 6930 er ikke &amp\;aring\;rets traktor.

 

 

 

&amp\;nbsp\;

Link to comment
Share on other sites

Årets trakor 2008 er ikkje kåra enno, som Rune og Mr.T skriv.

 

Danske Traktor &amp\; Teknik, som ikkje har noko med kåringa å gjere, har brukt tittelen til ei avstemming på nettet, med kandidatane som den offisielle Årets Traktor-juryen har valt ut.

Overskrifta på den danske nettsida er berre lureri, med andre ord. Det blir som om bondeungdomslaget skulle melde at dei har kåra Miss Universe.

 

11. november klokka 12.00 startar den offisielle prisutdelinga, på opningsdagen av Agritechnica i Tyskland. Resultatet kjem her på gardsdrift.no i løpet av dagen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
om det var velfortjent vet jeg ikke. men det var for all del fortjent. er jo bra traktorer men jeg begynner og bli litt lei jd, er jo ikke de alt for store forandringene, siden 6000 serien så dagens lys på midten av 90 tallet.
Link to comment
Share on other sites

Guest jamos_1
Jeg er ganske enig med deg, bjørn k. Jeg føler at JD trenger å komme med en skikkelig nyhet snart. Når jeg ser på nyhetene som de andre traktormerkene kommer med, vil det ikke forundre meg om John Deere kan begynne å tape markedsandeler i Norge om noen år.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...