Gå til innhold

Deutz Fahr


Gjest

Anbefalte innlegg

Hvilke erfaringer har norske brukere med Deutz Fahr traktorer fra 2000-tallet.generelt og K120 spesielt? Bruksegenskaper i jordbruk, holdbarhet, feil og mangler, forbruk, deletilgang, reparasjoner, service, verditap.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte ein brukt k120 for ca halvannet år siden og er godt fornøyd med den. Kjempe god laster traktor. Har brukt den til jordbruk, og litt leigekjøring, og synest at dieselforbruket er ganske ok(har alldrig målt.kun sammenligna med andre traktorar i samme størrelse)

'Servicen hos forhandler er eg fornøyd med. Har ikkje hatt nåke problem med den ,og det var heller ingenting som sto i verkstedspappirene når eg kjøpte den.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt 5 DeutzFahr der den siste er 2008 K 90 Profiline. Denne serien går opp til K130. Har svært gode brukseigenskapar og logiske og praktiske kontrollar på armlene. Godt støydempa hytte, godt passasjersete, god oversikt ,klimaanlegg. Trykknappbetjening av køyreretning, utvendige ventilar, aut/man skift. Vendeteigsautomatikk, LS m.m. i det heile ein svært god arbeidsplass. NB! Må vere Profiline.

Minus er ustabile forhandlarar utanom dei sentrale jordbrukdistrikta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...