Jump to content

Newholland L85


Guest

Recommended Posts

Hei

Har ein newholland L85 som er svært treig på senking av trekkstenger. Dersom ein har lite vekt i dei går det aldeles i sirup.. L 85 har hjelpesylinder på trepunkt, er denne årsaken til det? Har kjørt L75 uten hjelpesylinder og då var det normal hastighet på senking. Er det noe ein kan gjere for å bedre dette?

 

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

Guest Blåtass_1

Har akkurat samme problemet på en TL100A med hjelpesylinder. Har du prøvd å trykke senkeknappen lengre inn når du senker? Hvis det hjelper kan det tyde på at det er nok å justere stramminga på wiren, det gjør du bak trekkstengene på høyre side, ca i høyde med kraftuttakstappen, tror jeg.

 

Dette hjalp ikke noe for meg, men en erfaren NH-mekaniker hadde vært borti at hjelpesylinderen sjurner til, og måtte tas fra hverandre og renses/pusse bort grader. Er nok det som må til for mitt vedkommende.

Link to comment
Share on other sites

Hei.

New holland l og tl og tla har automatisk justering av senkehastighet. Meiner bestemt eg var borti dette problemet då eg arbeidde som lærar på jordbruksskolen. Det var ingen stor sak å reparere. Bare denne ventilen som har hengt seg opp. Ta ei telefon til AK- verkstaden

Link to comment
Share on other sites

Traktoren senker litt raskare ved bruk av lift o matic, så då kan det ha sammenheng med den? Å ta gradene på sylinderen er vel ikkje nåke jobb for ein amatør?? Dersom det er slik du bonde nemner kan eg ordne problemet sjølv, med enkle verktøy eller må den taes på verksted?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Blåtass_1
Sikkert lurt å få hjelp dersom sylinderen skal opp ja. Ble enda sikrere i min sak siden sist, vurderer å bytte inn til traktoren og sa til selger at den var treg på senk av hydraulikk. «Rust i hjelpesylinder», svarte han kontant, så det er visst et kjent fenomen.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...