Gå til innhold

Erfaringer John Deere 6125r


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Ønsker å få høre erfaringer rundt hvor sprek 6125 r er i diverse arbeid.

 

Er den sprek nok til å dra en 3 meter Vaderstad rapid med crossboard?

 

Skal være topp utstyrt og med autopower kasse. Skal gå med GPS på såing men lurer på om den er sprek nok. Kjører i dag 6230 foran rapiden og det er litt lite. Går fint på flatene men greier ikke å holde hastighet i bakkene.

 

Ønsker ikke noen merkediskusjon, da det er kun dette som er aktuelt. Alternativet er 6150r med synes det blir for stort. Burde vært tilstrekkelig med 6125r som er en kortere traktor på vendeteig osv..

 

På forhånd takk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei. vet ikke hvor sprek denne traktoren er, men det er jo en mulighet å få IPM på traktoren og plutselig har du 140 HK. dette er jo JD sitt eget system så det går vell ikke utover garantien tror jeg.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den har 125 hester og ekstra ved kraftuttaksarbeid eller transport. Så ved såing i 12- 15 km tror ikke jeg det er tilgjengelig. Noen med erfaringer? Har jo blitt solgt mange slike så noen har vel en formening?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den har 150hk (145) varierer litt frå annonse til annonse, men hvertfall 145 hk. Det slår inn etter behov, når traktoren jobber hardt kommer det ekstra automatisk. Trur ikkje du vil ha problem å dra nåke. Er veldig dravillig traktor og kjempegod å kjøyre. Har med autopowr, og kjøyre dumperhengar med tungt lass er berre en fryd. Kjempefornøgd.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...