Gå til innhold

nyere zetor


Gjest

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Kan ikke skjønne annet enn det er mye traktor for pengene. har en 06modell Proxima ,og en 08 mod Forterra. Har bare vært bagateller som gassylindre på bakrute/dører og en bremsesylinder som jeg har måttet skiftet så langt. Riktignok ikke mer enn et par tusen timer på hver enda,men hadde det vært store feil hadde det sikkert vist seg allerede.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

bra d er fleire som har samme oppfatning som d æ har av zetor. meine zetor e like gode traktora som andre merker, når d blir ny traktor hær så blir d zetor Uten tvil.

æ før min del bruke ikke fleire hundre tusen bærre før å få et bestemt merke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde en Zetor Forterra 105 med laster, er det vel den het, på prøve i fjor. Den fungerte vel greit etter pris og utstyr å bedømme. To ting som ikke var helt bra var: 1. Clutchen tok så brått at det var nesten umulig å ta den i gang uten kenguru hopp. Var noe bedre ved å ta i gang med vendegiret. Men lasterkjøring med denne var vanskelig.

2. For å sette girkassen i lavserie måtte en stå ute og rugge traktoren fram og tilbake mens en annen satt inni og dytta på spaken. Det var umulig å få giret mellom lav og høy bare med spaken inni traktoren, samme hvilke triks du gjorde.

Mulig dette var et spesielt tilfelle. Ellers oppleves den som litt tungkjørt og lite videreutviklet i forhold til mange andre traktorer. Men det er kanskje det de satser på, driftsikkerhet og enkel konstruksjon med lang levetid. Det lureste er vel å ha en på prøve selv og se om det er noe man kunne tenke seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...