Jump to content

NH TS115A, startar ikkje


Guest

Recommended Posts

Som overskrifta seier, traktoren startar ikkje.

 

Fullt batteri, batteriladar og startkablar, klutsj inn, sit i setet, vendegir i fri, men ingenting skjer når eg vrir på nøkkelen, berre eit lite klikk i høgre konsoll.

Alle sikringar og slikt ser ut til å vere ship-shape.

 

Nokon innspel før eg set traktoren på verkstad?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Hei

 

Under traktoren ved batteriet siter det 2 hovedsikringer på 250 a og tror 100 a. Sikringen er enten ødelagt eller så er hele greia rustet bort og det blir dårlig kontakt.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
hei er det helt mørkt i instrumentet, prøve vri/flytte på de kontaktene under hytten på høyre side sitt 4 grove mener er gul,brun.grønn og lilla farget sitt vel 3-4 mindre foran de at, er akkurat foran bakhjulet best å gjøre mens en sitt inni å ser om lyser noe mens gjør det. Regne med ikke er hovedstrøms bryter på den
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Alle lys, varmeapparat etc fungerer, alle knappar og instrument ser ut til å ha straumen sin, berre ikkje startaren reagerer. Meiner dasjbordlampane sloknar når eg vrir på nøkkelen, men det er vel normalt.

Har ikkje fått sjekka meir, må sjå på det i morgon, men er glad for alle forslag!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

O'lykke, o'glede!

Det var faktisk berre ei lita ledning på startaren som hadde dårleg kontakt. Sidan det er eit deksel over + lastarbrakettar i vegen var det ikkje berre enkelt å finne fram, men etter ein sprut med rustløysar og ledninga av-og-på eit par gongar var det tydelegvis kontakt der igjen!

 

Takk for tipsa! :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...