Jump to content

John deere 6140r


Guest

Recommended Posts

  • 1 month later...
Guest Snøhetta_1

Vi kjøpte i sommer en bruktimportert 6140R med Q66, AP, 50 km/t, med det meste av utstyret du får.

Den var da gått ca 400 timer på de to mnd siden den var født.

 

Har kjørt den snart 100 timer og er svært godt fornøyd!!

Komforten er suveren, lavt støynivå, godt sete, justerbar framaksel- og hyttefjæring og det meste av betjeningen på rett plass. Joysticken til lasteren, som sitter i framkant av commandarmen blir litt langt frem, men det går greit :-)

 

Har hatt en del feilkoder som Mr. Jacobsen bruker V E L D I G lang tid på å avklare hva betyr. Feilkodene har vært av en slik art at omstarter har vært nødvendig for å få framdrift. Noen som har vært bort i dette ??

 

Dieselforbruket, kun i følge computer, er jeg godt fornøyd med.

Gjennomsnitt på 500 timer er ca 10 liter/timen. Sikkert noe over hva en firer bruker, men en herlig motorlyd gjør det verdt noen ekstra kroner :-)

 

Så mitt råd er:

 

Få deg en slik på prøve og finn ut hva du synes. Det er mange gode traktorer der ute, og selv prøvde jeg flere, men valgte altså JD. Viktigheten av ett solid apparat rundt veier også mye !!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
Kjørte en litt i sommer. Gikk som en gammel gråtass og brukte diesel som 40 gråtasser. Og den lasterjoysticken har en totalt ubrukelig plassering som kommer til å bli plagsom hvis du skal bruke lasteren til noe annet enn frontvekt.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Takk for svar:) tenkte litt på vekt og panser også ,er dn mye tyngre enn tilsvarende 30 ? Ang lasterspaken syns jeg den har fin plassering ,hvis de ikke har endret plassering på r serien.
Link to comment
Share on other sites

Guest Snøhetta_1

Jeg brukte en del tid på følgende nettside, og for JD finner du &quot\;alt&quot\; du trenger av teknisk info mhp størrelser o.l:

http://www.tractordata.com/farm-tractors/007/1/5/7157-john-deere-6140r.html

 

Panseret er høyt men helt grei sikt likevel. Kopling av redskap med Q66 er uproblematisk, best sikt av de traktorene jeg prøvde!

 

Vi kjøpte sekser for å få nok vekt. Har en del bakker....

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...