Gå til innhold

kjøpe ny traktor utenom lokal forhandler?


Gjest

Anbefalte innlegg

Hvordan er det med kjøp av ny traktor utenom din lokale leverandør? Om man f.eks bor i Bergen og ønsker å kjøpe hos forhandler på Voss. Er det slik at hver forhandler har sitt distrikt og at man må kjøpe i det distrikt man bor? Mener å huske at Eik praktiserte slik.

har ikke kjøpt ny traktor på 25 år så bare lurer. Av og til kan man jo ha 2 forhandlere som ligger noenlunde likt i avstand fra hjemplassen, men den ene yter elendig service mens den andre er bra. Er det ikke mulig å velge forhandler slik som i bilbransjen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Men hvorfor er det egntlig slik. Er det ikke litt gammeldags at man skal vere nødt til å kjøpe traktor via sin lokale forhandler? F.eks skal man kjøpe bil så er det ofte store variasjoner innen forhandlere av samme merke. Som kunde kan man spare penger på det. Personlig har jeg mitt favorittmerke, men lokal forhandler er elendig på ettermarked. Ok og kjøpe traktor av, men etterservice elendig. Derfor blir man jo da tvunget til å kjøpe et annet merke. Har fundert litt på dette og syns det er merkelig.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Går i allefall greit med Eik her. Eneste selger sa da vi skulle kjøpe ny traktor fra forhandler som ikke hadde vårt distrikt var at de måtte varsle den forhandleren som hadde vårt distrikt
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alex_1

Virker jo helt idiotisk og gammeldags tankegang. Hvilket verksted ønsker ikke å tjene penger? Aldri opplevd noe slikt.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...