Jump to content

kjøpe ny traktor utenom lokal forhandler?


Guest

Recommended Posts

Hvordan er det med kjøp av ny traktor utenom din lokale leverandør? Om man f.eks bor i Bergen og ønsker å kjøpe hos forhandler på Voss. Er det slik at hver forhandler har sitt distrikt og at man må kjøpe i det distrikt man bor? Mener å huske at Eik praktiserte slik.

har ikke kjøpt ny traktor på 25 år så bare lurer. Av og til kan man jo ha 2 forhandlere som ligger noenlunde likt i avstand fra hjemplassen, men den ene yter elendig service mens den andre er bra. Er det ikke mulig å velge forhandler slik som i bilbransjen?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Men hvorfor er det egntlig slik. Er det ikke litt gammeldags at man skal vere nødt til å kjøpe traktor via sin lokale forhandler? F.eks skal man kjøpe bil så er det ofte store variasjoner innen forhandlere av samme merke. Som kunde kan man spare penger på det. Personlig har jeg mitt favorittmerke, men lokal forhandler er elendig på ettermarked. Ok og kjøpe traktor av, men etterservice elendig. Derfor blir man jo da tvunget til å kjøpe et annet merke. Har fundert litt på dette og syns det er merkelig.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Går i allefall greit med Eik her. Eneste selger sa da vi skulle kjøpe ny traktor fra forhandler som ikke hadde vårt distrikt var at de måtte varsle den forhandleren som hadde vårt distrikt
Link to comment
Share on other sites

Guest Alex_1

Virker jo helt idiotisk og gammeldags tankegang. Hvilket verksted ønsker ikke å tjene penger? Aldri opplevd noe slikt.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...