Jump to content

John deere 5080M


Guest

Recommended Posts

Hei, noen som har brukererfaringer med 5080M? vi vurdere å kjøpe en slik og vil vite hva som er bra og hva som er mindre bra. takker på forhånd for svar :)
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

for det første er fargen ufyselig (Poison Green)

- dårlig plassert vinduspussermotor

-girstenger ræva plassert, kan være vanskelig å nå til tider

-grusomt instrumentpanel, mørkt, utydelig og trasig

-dårlig hydraulikk kapasistet

-dårlig betjening av hydraulikk (Mekanisk)

- lite løftekraft

-lav bakkeklaring

- kun 2 hatigheter på pto

- Dårlig plassert og utformet blinklysbryter

- lett i rumpen

- stygg motorlyd (lyder sjenerelt)

- trang hytte

- ytre hydraulikk betjening er ubrukelig

- er det John Deere laster har den ubrukelig Demping, oversikt og bare rot med rør

- Hørselvern er anbefalt!

+ tung og fin til fortøyningsanker til sjarken

+ er ikke Så stort tap om du skulle bli stående fast i en myr eller lignende.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Det er nok en grunn til at deeren er grønn , det er nok som kornet , UMODENT når det er grønt.... Anbefaler deg å ta en titt på et noe mer annerkjent merke , f.eks MF , Case , Valtra eller New Holland da blir du hverfall ikke skuffet.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Jeg hadde en slik en i 1 og en halv uke og ble virkelig IKKE imponert. jeg har 3 john deerer fra før av (eldre årgang) og denne traktoren kunne ikke måle seg med disse på noen slags måte.. så vil derfor ikke anbefale deg å kjøpe en slik
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Siste innlegg var jo fornuftig, og jeg kjører selv JD. Har ikke prøvd 5080M, men som det nevnes om grønt umodent korn- noen av de forrige innleggene er virkelig umodne.

 

Har lagt merke til Pets nedrakking på JD tidligere, og det er virkelig umodent. Jeg gikk fra Valtra til JD, og kunne sagt veldig mye negativt om min tidligere Valtra. Faktisk noen av de samme tingene som nevnes om 5080M her. Poenget mitt er at det går faktisk an å like forskjellige ting.

 

Til trådstarter: gå til FK og prøv en selv. Andres erfaringer kan være nyttige, men det er DINE krav som skal dekkes.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
takk, SS og sørlandbonde, skal til FK imorgen å prøvekjøre den, blir mest sannsynlig kjøp, men vi får se
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Sjekk ut kampanjeprisene på New Holland T5.95. Mye &quot\;ekstrautstyr&quot\; som standard. Her er dessuten bra bakkeklaring, godt 4WD og el. hydr. Rask frontlaster har den også...
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest Anonym
Tilbakemelding på 5080M, har det sjøl, den brukes 250 t i året. Er enig med giringa, men ellers kommer du med mange usanne kommentarer. Har Trima 2+1/,med demping, går fort både opp og ned.Og den er høy oppunder, og det veit du at det er dekkene som avgjør høyden. Bruker den til snørydding og tømmerdrift. Ang fargen, så måtte du vel se hvilken farge det var når du skulle kjøpe den? Enn får det enn betaler for. Har sjøl hatt MF, MC, Valtra, NH, Fendt. Må si det ble ett dyrt anker til sjarken din, men for noen har jo ikke penger noen betydning. Se alltid lyst på livet, og verden smiler til deg. Syntes at du burde tenke deg om føre du kritiserer, for du har sjøl valgt traktor merke
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Jag råkade ut på en motorcrash på denna traktorn. Var och hæmta en båt och under færden visade lamporna STOP motorn men slocknade erfter ett par sekunder. Kom hem med traktorn och då lyste lamporna igen vid låg varvtal. Stoppade motorn och ringde service. Servicegubben kom næsta morgon och konstaterade att oljetrycket ær borta. Ingen varning på låg oljetryck. Traktorn togs till verkstan och det visade sig att kamaxel lagring hade røkt. Kamaxel ær också førstørt (kostar 4000euro). Traktorn ær 2010 modell och har gått bara 174 TIMMAR!!! Och servicen har inte kunnat konstatera vad som ær den ursprungliga felen.

Ny ær jag den andra ægaren så John Deere tar ingen ansvar och sæger att jag ska betala skiten sjælv.

Link to comment
Share on other sites

Det var da svært til sutring om en enkelt dårlig John Deere. Hva med alle de goe traktorene som John Deere har laget? Skryte av dem, nei. John Deere, som har laget ploger siden 1837, kan altså ingen ting om maskiner. Det er bare Ford som har vært i gamet lenger. Kan bare nevne ei rekke av andre dårlige traktorer: MF 300-serien, ei løs fjær er nok. Leyland 384\; ubalanse på veiva. Volvo BM 500, 2200, 2250\; kan bare kjøres av venstrehendte. Samme om flere Inter-modeller. Fendt\; må iflg. siste Traktor bytte girkasse hver 7000 t. Ford 10-serien med rattgir. Sprekker i bunnpanna til Valtra-Valmet, fordi de har festa framakslinga til den. Ta en titt under panseret på en MF med turbo fra 90-tallet. Rørbend på bend. Alle clutch-byttene på Zetor fra 80-tallet.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...