Jump to content

Ny traktor, Claas-Valtra eller NH?


Guest

Recommended Posts

Vurderer ny traktor i 70-90 hk klassen, enkel og grei maskin uten for mye elektronikktrøbbel. Pris intil ca 350-360000.

 

Valtra A83 er et seriøst alternativ, men har og fattet interesse for Claas Elios eller Axos, hvordan er disse Claas modellene. Er driftsikkerhet bra på nyere Claas?

NH har også f.eks T4030 eller TD85 som mulige kandidater. JD har jeg ikke spesielt sans for. MF hadde vert noe, men er svak på service her jeg bor.

 

Gode råd?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Er litt usikker på Claas kvaliteten , i området jeg bor er det Claasforhandleren som har aller mest mekanikere ansatt.De har ikke mange nyregistreringer i forhold til JD-MF og NH.

Ville nok sett på NH eller Case IH om jeg var deg , A-K maskiner kjører noen heftige kampanjer for tida...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Claasen er en utrolig dårlig gjennomført traktor, når det gjelder Elios og Nexos.... Veldig liten, og uten flatt gulv, med forferdelig plassering på det meste av spaker og knapper... NH'en er jo og liten, mindre enn Valtraen, men den har eg aldri prøvd, bare sittet inni den. Bedre oversiktelighet over spaker og slikt i den. Valtraen har jo ubestridt markedets beste vendegir, med integrert parkbrems og en enkel konstruksjon og funksjon. Den er noe større, og du kan få laster som er brukbar på den. Større hytte, og flatt golv.

Hva skal du bruke den til?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Skal brukest til et småbruk med litt potet. Endel lasterkjøring med 500 kg kasser. Ellers vanlig våronnarbeid med 3 skjers plog. Må også påreknest brukt i radkulturer, må ha dekk ca 13,6 tomms bak, ønsker derfor en lett traktor.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Trur du vil bli mest fornøyd med Valtra, men det er jo opp til deg til slutt \;) Ring forhandleren og få et godt tilbud, du \;) Men vil tru Claasen er for liten...
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kom over denne gamle tråden og tenkte jeg bare måtte opplyse om at Claas elios er en Carraro. Dette er samme traktoren som John Deere 5G og MF 3600.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...