Gå til innhold

Skifte hydraulikkpumpe på Ford 4600


Gjest

Anbefalte innlegg

I vinter gjekk me til innkjøp av både rundballepresse (NH 654) og pakker (Underhaug 7525). Pressa kjørte me på en Case IH 1056xl, og pakkeren på en Ford 4600. Pressinga gikk som en drøm, men pakkinga var mer tungvindt og gjekk fryktelig tregt. Ble ferdig å presse rett før kl.24, og satte pakkeren over på Case'n. då gjekk det mer som det skulle. og på litt over en time pakket me like mye som Forden klarte på 3timer.

 

Forden gir rett og slett ALTFOR lite olje til å få fart på pakkeren. Spørsmålet er derfor om noen har erfraring eller tanker rundt å bytte hydraulikkpumpa på Forden i ei større? Er det plass til større pumpe? vis mulig, kor mykje arbeid er det? Andre måter å "booste" hydraulikken på?

 

Eller er det kanskje best å finne ei stor pumpe å drive den med kraftuttaket?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest smaabrukar_1

Hei!

Ja, på dei gamle fordane er det alt for liten flow til slikt bruk. Vi har pakka litt med en 4000, og det går fryktelig seint!

Ser at de større Fordane, f.eks 5610 har ei pumpe montert på venstresida av motoren som går inn på svinghjulet. Kanskje det er mulig å ettermontere denne? 4000/4600 har jo et deksel her....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

Ja, der er du nok inne på noe! Får ut på jakt etter ei pumpe å prøve med... \;)

 

Ingen her inne som har prøvt å gjøre som &quot\;smaabrukar&quot\; foreslår?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...