Jump to content

JD 5G vs case ih farmall C


Guest

Recommended Posts

Ønsker tilbakemeldinger på denne problemstillinga:

 

Ny JD 5G, eller ny Case Ih Farmall C.

 

Vurderer bytte av vår nr 2 traktor, valmet 465 s autocontroll, men veit ikkje heilt i ka. Har innsnevra valget til desse to, og er interessert i erfaringer med desse to som kan gjere valet lettare.

 

På forhold takk !

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
Fikk godt inntrykk av farmall c på lansering på Kløfta, hvertfall. Snerten, ergonomisk og kvikk liten traktor. G virker på meg som en billigmodell. Mulig det er fordi jeg har noen timer i en 5820..
Link to comment
Share on other sites

Ja, casen ser veldig bra ut. Såg den så vidt på agroteknikk. 5G er ein heilt anna traktor enn 5020 serien, men har same motor trur eg. Skal prøve begge og sjå nærare på dei den 1 februar, men lurer på om nokon har brukarerfaringar/ gjort seg nokre meiningar om dei som gjer avgjerda lettare?
Link to comment
Share on other sites

Vil begyne med og si at jeg ikke er opptatt av merke når det kommer til traktor. Har eid både JD og MF. Så når min 30 år gamle JD 2040 trengte en erstatter, så hadde merke ingen betydning. Traktoren skulle være relativt billig, ha clutchfri vendegir, den skulle være liten og lett og den skulle ha plass til to. Så da ble det en farmall.

 

Har nå kjørt min Farmall C 75 130 timer, så litt erfaring har jeg fått. Av positive ting kan jeg nevne: liten og snerten, relativt god plass i hytta, passasjersete som en voksen sitter bra i, relativ sprek, starter uansett kulde (har vært -30 i over en uke her nå). Av negative erfaringer så har jeg kun to små ting: Kroken er veldig vanskelig å løse ut, mulig på grunn av noe lakk som må slites bort, og den er lett og &quot\;bomgire&quot\; når den er kald.

 

Så som en tilleggstraktor har den oppfylt alle mine krav så langt, så jeg har ikke noe problem med og anbefale denne traktoren til andre.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...