Jump to content

Brukbar traktor?


Guest

Recommended Posts

Guest Henke_1
Husk at du får vanvittig dårlig bakkeklaring med det skjæret hengende under traktoren.. Ellers ser det bra ut - Deutz var tidlig ute med moderne hytter. God sikt i alle retninger og høvelig komfortable. Gudd løkk.
Link to comment
Share on other sites

Fleire som har erfaringer med Deutz traktorer? Du som hadde dårlig erfaring med girkassa.. kan du sei litt meir spesifikt kva som er dårligt?

 

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Ja, mye slark i girspak, som er et hint om at det skjer noe rart snart, 3 girkasse havarier, også på en tilsvarende lånetraktor.

Kun gått i tradisjonelt landbruk, med en liten henger, 2skjærs plog, og årlig service.

Kjøpte jd 6430ap etter det. Mest pga. mye nærmere merkeforhandler og service.

Lykke til med handel.

Link to comment
Share on other sites

har kjørt en agrotron 4.90 96 mod som gikk 6000 t før den blei bytta inn var endel småting med den men ikke noe kostbar avfære den var de mange forskjellige sjåfører på bytta den inn i en agrotron 90 mk3 o3 mod den har gått 6000 t har den enda har bytta magnet til kraftutaket så gikk 8 lapper ellers ikke store skavanker ut ifra bruken har importert en 620 nå kunn gått 1000 t enda utta noe men den er for ung enda til og si om den er bra etter 13000 t i agrotron modeller er dette status men synns dem virka bedre modellene etter 2002. har 2 tillegstraktorer eldre deutz som har gått 8000 t og 6800 t har vert litt småtteri med dem men er jo over 30 år gammle har nesten kun hatt deutz for de har fungert til våres bruk dem har gått mest i landbruk og leiekjøring finnes mye andre gode traktorer som sikkert er bedre men synnes deutz leverer helt greie traktorer som er pålitlige og att en har dem når en trenger dem . 3 girkasser hørtes ikke bra ut i de heletatt girspaken gikk og vandra litt på 96 mod og 03 mod men de er vell litt for att den er ganske lang men ikke hatt noe tull var slik fra de var nytt .
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...