Jump to content

Stor gjødselkjeller


Guest

Recommended Posts

Hei ! Skal bygge nytt fjøs på 55*27 meter ca høyde på gjødselkjeller er 2.70 .utgjødsling på på begge langsider ca på midten.. Det er fjøs med fullt påsett ,jeg lurer på om det går fint å røre opp så stor kjeller eller blir det for langt?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Har en gjødselkjeller på 25x25m i og 3,3m dypt, ett rørehull på hver side, det går greitt å få rørt det opp, men det går noen timer om våren, mange søyler som lager krøll, så jeg vil anbefale deg å ha flere rørehull på hver side
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Ser egentlig ikke for meg at røringa blir det største problemet, det er jo bare å flytte seg fra hull til hull. Utkjøring av et så stort areal når kjelleren nærmer seg tom er verre med tanke på tilsig til pumpa eller sugeslangen. Jeg ville seksjonert kjelleren i 2 eller 3 rom på minimum 1,5 meters høyde. Da flyter de jevnt når nivået er høyere, og du kann velge å tømme et og et rom helt tomt. Volumet som da er igjen i et rom til slutt kan røres for seg, men tilsvarende volum er vanskelig å røre dersom det er fordelt over et tre ganger så stort areal.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...