Gå til innhold

garcia gjødselvogn


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

Er det noen som har erfaring med Garcia gjødselvogn?

ser de ligger billigere i pris i forholdt til mange andre, samt at de er galvanisert og kan fås med selvsug å kanon.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil stærkt ambefale deg å heller kjøpe en conor, pris er just den samme, pga at aase landbruk som forhandler denne garcia er noregs mest useriøse forhandler, og at alt aase landbruk selger er det simpleste du får på markedet!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du småbruker'n bare skal overhøre vestlandsbonde helt.

Han har sikkert bare bestemt seg for at Aase landbruk SKAL være dårlig, å at produktene bare er noe dritt.

 

Min erfaring , og det jeg ellers har hørt om Aase og produktene er vel at de har veldig gode produkt og kundebehandling. Jeg kjøper alt fra en underleverandør, men har aldri hørt at de har vert sur på Aase og delene kommer raskt.

Aase har den beste rundballeklipen man kan få også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Jaja, skal ikke gå inn på detaljer rundt erfaringene mine, har handler noen få aase produkter før, men det har enda aldri oppstått noe positivt utav det! du far alltid høre når du dritten går i stykker at &quot\;dette har vi aldri opplevd før&quot\; å at du kjører som en tulling, jeg er kansje ikke av de mest forsiktige, men alt dette andre jeg bruker tåler bruket mitt.. Og en veldig god å seriøs kjenning av meg kjøpte en ny beitepusser/krattknuser som skulle være bedre enn alt annet proffutstyr på markedet osv, men fikk den hjem å tok den i bruk, å etter kun kort tid gikk jo halve maskinen i oppløsning.... sprakk opp i sveiser, knivene knakk, lagrene gikk å når han klaget ,fikk an bare besked om at maskinen ikke skulle brukes som steinknuser...... Merkelig for maskinen var ny å hadde ikke kjørt annet enn på dyrka jord... har mange mange eksempler, men har ikke noen fordommer om å annonsere alt dette... de aller fleste som handler en gang av aase, handler ikke 2 ganger...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...