Gå til innhold

Gjødselmixer


Gjest

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med forskjellige typer gjødselmixere og type propeller? Drømmen er vel kanskje en Samson rv 150 for å komme til mange steder, men prisen er vel i drøyeste laget... dessuten er det mye leamikk som skal virke i møkka i mange år! hvilke merke anbefales? og hvilken type?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vegard_1
Har god erfaring med Hill-mikserene. Rører bra, og det virker som løsninga med trelager ikke er så dum. Dessuten trur jeg det bidrar i positiv retning å ta ut mikseren av kommen og smøre et par pump i hvert lager ved dagens slutt. Da går aldri noen lager tørre etter hvert som nivået synker.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Har kjøpt rekord mikser i høst, men har bare såvidt testa den. Den har oljefylt rør og ingen lager i møkka. Kan kjøres på 1000 rpm og kan leveres med 4 forskjellige proppel størrelser. Blei mitt valg etter å ha vurdert fleire \;-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ravi_1

Hill går bra i en del år, men du må regne med å skifte trelager. Vi har gjort det en gang, og skal gjøre det igjen nå. Propellen er ca 11 år.

Rører ca 7000m3 pr år . Både gris, storfe, høne og Drank i den blandinga der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Er det noen som kjenner til Kimadan gjødselmikser som Aase Landbruk selger på finn. er på jakt etter en billig mikser til å mikse opp rundt 250 -300m2 sauemøkk og lurer på om dette er noe å ha??
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...