Jump to content

sac robot


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

jeg var kanskje ikke veldig tydelig i spørsmålet mitt!!

 

Jeg lurte på om det var noen som hadde ERFARINGER med sac sin robot???

 

ikke teite fjortiskomentarer!

Link to comment
Share on other sites

Guest wold_landbruk_1
må slenge inn en fjortiskomentar her jeg å.... type robot kan man diskutere ja, men.... hvilken leverandør har beste servicedekning der du bor??? har du noen naboer med robot??? det er to viktige spørsmål å knytte til ett robotkjøp. service er viktig men det er viktig med ett faglig sterkt felleskap også. her i bygda hjelper vi hverandre og server robotene til hverandre om noen er bortreist ei helg og det er kårfolk eller avløser i fjøset som ikke har tilstrekkelig kompetanse om roboten. på den måten sparer vi en del bryderi og utlegg i kr...
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

var fornuftig svar det:)

 

jeg har tenkt en del på det der og kommet fram til at sac muligens er et bra valg.

det er derfor jeg nå har lyst til å vite litt mer om andres erfaringer med den.

 

ifølge rapporten fra farmtest kom den bra ut på vann og strømforbruk.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Anonym
Nok en fjortiskommentar: Siden svar fra de med erfaringer uteblir er det kanskje fordi det er få som har erfaring med sacroboten. Mitt råd: Kjøp det som duger!
Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1
Du får sjekke med noen som har slik robot. Hotell Dagros i Engerdal har hatt i flere år nå. Du får garantert et ærlig svar av Emil Husfloen på om det er brukbart eller ikke. Tror også at Galåvolden samdrift i Galåen, Røros har SAC (visstnok dobbel). Du kan sikkert prøve å snakke med Lars Jacob Galåen om den.
Link to comment
Share on other sites

Guest Jens_1
Grunnen til en smule skepsis er nok at det ikke går for å være den beste. Kjenner bla.a en danske som heiv ut 2 sac og kjøpte Lely. Men jeg kjenner den ikke personlig. Tror SAC har endel dårligere kapasitet enn Lely og Delaval. 50 kyr rekker såvidt jeg har skjønt.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
ok. har snakket med 3 som har slik robot...der en av dem er dobbel. de var veldig fornøyde. men det hadde vært greit og hørt med noen som har hatt slik robot over lengre tid..da de jeg snakket med kun hadde hatt robot i ett års tid
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Jeg tror at SAC roboten i seg selv er en meget bra robot, det har jeg sett og hørt selv.. Den melker kyr (!!!) og gjør det den skal uten videre diskusjon. Ideen med å benytte en industrirobotarm er jo veldig god, man slipper å finne opp kruttet først..

 

Men og det store menet er forhandler og serviceapparat, som viser seg å være for \&quot\;ujevnt\&quot\;.. Per i dag er det etter min mening to forhandlere av robot som er aktuelle og de er overraskende nok Fjøssystemer og DeLaval/FK, enkelt og greit fordi at de har et vel fungerende serviceapparat..

Det krever ikke all verden å selge en melkerobot, det er et spørsmål om pris og relasjoner. Men det å ha service tilgjengelig 24/7 365 dager i året er noe helt annet.

 

Det tror jeg ikke SAC har per i dag.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Vart de til at du kjøpte deg sac robot eller? Vurderer sjøl ein no. Har hatt sac anlegg i mange år å er fornøgd me service, bor i midtnorge. Fleir som har erfaring me sac?? Ja i veit at 90 prosent meina at de e berre lely å delaval som dug. Å en ting jeg har tenkt på: de er en del brukte roboter tilsalgs som kommer fra danmark, hvorfor er de bare delaval???

 

Link to comment
Share on other sites

Har en nabo som har Sac robot, og før jul kom han og tilbød meg noen kyr som sac roboten hadde problemer med å sette på. Kyren melka bra og jeg hadde plass. Den røde budeia her i fjøset har ikke hatt problemer med disse kyrne. Jurene på disse kyrne er baktunge og spenene spriker noe, og dette hadde sac roboten problemer med å sette på.
Link to comment
Share on other sites

Har kjørt SAC futureline i 4 år,uten store problemer. Valget stod i mellom Dlaval og SAC denn gang, prisen var den samme men dlaval var uten steam og aktivitesmåler. Og denn gamle vakuumpumpa måtte brukes. Ein skog av stolper og &quot\;smartgater&quot\; måtte settes opp. Har flere kjenninger som har Dlaval som klager over servicekostnaden. Men jeg tok sjangsen på SAC selv om det var litt ukjent. Har 42 årskuer og ein årlig servicekostnad på +- 30000,- Vakt tlf der det er å treffe folk 24/7. Stort sett det eneste jeg er fornøyd med i fjøset, er den lyseblå budeia. Sliter med å sette på jur med spener som peker å hver himmelretning, men hvem gjør ikke det\;-)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...