Jump to content

Leiepris kald låve/fjøs


Guest

Recommended Posts

Vet ikke om jeg har plassert denne tråden riktig, men prøver likevel...

 

Jeg har en sambygding som ikke har bruk for en kald låve på litt over 200m2.

Jeg har bruk for et sted hvor jeg kan lagre traktor og litt redskaper, samt ha et verksted til både traktor og bil, og er derfor interessert i å leie denne, eventuelt betale i form av vedlikehold.

For meg virker det ikke som at det er marked for noe særlig utleige av lagerbygninger her i området, men jeg lurer litt på hva slags pris noe sånt kan leies ut for?

 

Taket på låven er pr.dags dato ganske dårlig, og eier har snakket om at det må byttes.

Jeg hadde sett for meg en avtale der jeg tar på meg arbeidet med å bytte tak gratis, mens han stiller med materialer, mot at jeg får benytte låven gratis i et visst antall år. Er det en grei deal? Det vil jo koste han mye om han må leie inn folk for det arbeidet...

Dersom dette skulle være uaktuelt, hvor mye vil det være rimelig at han skal ta i leie, først med dårlig tak som lekker her og der, og så eventuelt når tak er byttet?

 

Det er for han minimalt med utgifter på låven, annet enn strøm og vedlikehold, så dersom han får dekket strøm, samt gratis utført vedlikehold; ville det egentlig vært godt nok?

 

Er det noen som tilfeldigvis leier ut en låve/del av en låve som kan gi forslag til pris, eller andre som har synspunkter ang. dette?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...