Jump to content

Hvilken varmtvannsvasker??


Guest

Recommended Posts

Har tenkt å kjøpe meg en varmtvannsvasker til å ha i fjøset, og som også skal brukes noe ute på traktor og redskap. Noen som har erfaringer med forskjellige merker osv, hva anbefaler dere?
Link to comment
Share on other sites

Guest helmer_1

Har tenkt på enten Foma eller Kärcher, men er litt usikker. Har en Nilfisk jeg ikke er fornøyd med og har hatt to store Kew før. Servicetilgang er viktig, Pema har service på Kärcher vet jeg, men hvem har service på foma OS, Georg Martin? Har sett litt på denne: http://www.karcher.no/no/Produkter/Profesjonell_rengjoring_og_Industri/Profesjonelle_hoytrykksvaskere/Profesjonelle_hoytrykksvaskere_varmtvann/Profesjonelle_hoytrykksvaskere_varmtvann_superklasse/10716210.htm

 

Link to comment
Share on other sites

Guest billy_the_kid_1
Hva med kranzle, hører bare positivt om dei. Og ein kjenning kjøpte sjølv fra utlandet på nett til halv pris.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Eg har hatt Alto 3040 HA, og større drit trur eg du skal leita lenge etter. Inn og ut av verkstad, med skifte av hovedkort, ventilar og ymse diverse til alle tider. Var skikkeleg god når han var i orden, men alt for mykje tull. Mulig at nye Alto (Nilfisk) er betre, men eg vågde ikkje ta sjansen, så eg kjøpte Kärcher HDS 10/20-4 MX for eit par år sidan, og den har fungert heilt topp til no i alle fall. Integrert slangetrommel med 20 m slange. Kosta rundt 23.000,- på kampanjepris når eg kjøpte han på Agroteknikk-tilbud. Veit om eit par Foma-er, og begge har vore ein del på verkstad på den tida eg har hatt min Kärcher.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Kjøpte Alfa Laval-varmtvannsvasker i `97, og den har det ikkje vært no tull med, går den dag i dag :) Alfa Laval er kun eit plastlokk utenpå ein Kerchervasker.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Har hatt nilfisk alto, elendig maskin pluss dårlig service. Kjøpte kercher for tre år siden, litt småfeil til å begynne med men suveren service.

 

Sjekk at du kan få reparert maskinen i ditt nærområde! Å måtte sende den avgåtde tar uker….

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Har selv en Stihl, som er veldig veldig mye brukt og ganske gammel. Den beste vaskeren jeg noen ganger har sett. Har faktisk ikke jort annet enn å byttet lanse og håndtak, det er vel ganske bra.

 

Foma har et av landes største forhandlernett, og er den største leverandøren i landet, har villet prøvd det eller Stilhl. Kommer vel ann på forhandler.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Anonym
Vurderer å innvestere i en varmtvannsvasker, men blir skeptisk når jeg ser alle som har problemer med sine vaskere. Høytrykkspyleren som nå har gjort sitt, har fungert klanderfritt i 25år. Bør jeg heller satse på en ny &quot\;stor&quot\; høytrykkspyler, eller en varmtvannsvasker til doble prisen? Den vil hovedsakelig bli brukt til vask av maskiner og rengjøring av grindene i tallefjøset en gang i året.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...