Gå til innhold

utstyrsbehov for 10000 mål korn


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei

ve er en gjeng som vurderer å ta over en korngård i Ukraina gården er no på 10 000mål delt på 3 teiger som ligger ved siden av hverandre.

vi prøver no å sette opp eit budsjett. det vi lurer på er hva trenger vi av utstyr for å drifte dette? da jorda er svært god er det såing med redusert jordarbeiding som er mest aktuelt. har i den forbindelse sett på muzuri 4 m maskin som harver sår gjødsler og pakker i samme operasjon er denne efektiv nok til å så 3300mål med på en tilfredsstillende tid? skal ha vekstskifte med korn og raps noe vinter og noe vår. så det blir 3 forskjellige så og høstetider så det blir ca 3300 mål per omgang med såing og høsting. so hva trur dere vi trenger utover denne traktorer tresker +++?

er det noen som har erfaring med å drive jord i utlandet så er vi svært interesert i å høre om deres erfaringer samt råd og tips.

det vi vurderer å kjøpe er eit eksisterende selskap med en ansatt "farm manager" som har 10 års erfaring på denne gården.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Challenger mt

Viss du treng ein store enkel eller meir moderne traktor, gå for Kirovets. Dei skal tåle litt harde og tøffe bruk, så sant at dei blir brukt på rett måte og ikkje missbrukte.

 

Du får nye K9450 med Mercedes motor og trinnlause girkasse utvikla av tyskara.

A treskar, gå for Claas.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

Vanskelig å si når en ikke kjenner vekstsesongen, dvs hvor lang tid har du å gjøre onna på. Hva er den menneskelige arbeidskraften ? Kan maskinene gå døgnet rundt eller er det 7,5 t arbeidsdag ?

Skjønte ikke det med 3 såtider heller, kan du forklare det nærmere ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...